

CHINESE AMERICAN MEDICAL ASSOCIATION OF SOUTHERN CALIFORNIA

625 West College Street, Suite 209 • Los Angeles, CA 90012 Tel: (213) 572-0631 • Fax: (213) 572-0635 • Email: camasc@foundationpamc.org

"Same Diseases, Different Continents"

Part 1:

Monday, April 4, 2016

NUHS Tower Block, Level 8 Seminar Hall 1E Kent Ridge Road Singapore 119228

PROGRAM AGENDA

TIME	APRIL 4, 2016 SINGAPORE	FACULTY	LENGTH
8:00AM	Registration		30 mins
8:30AM	Welcome & Introduction		15 mins
8:45AM	"Pharmacogenomics for Asian Patients"	Dr. David Naylor	60 mins
9:45AM	"Zika, Ebola, MERS – Why Now and What's Next?"	Dr. Paul Tambyah	60 mins
10:45AM	AM Break		15 mins
11:00AM	"Stroke Management"	Dr. David Naylor	45 mins
11:45AM	Lunch		60 mins
12:45PM	"Sleep Disorders"	Dr. Michael Chee	45 mins
1:30PM	"Management of Inoperable Stenosis"	Dr. Ivandito Kuntjoro	45 mins
2:15PM	PM Break		15 mins
2:30PM	"Stroke Prevention by Primary Care"	Dr. David Naylor	45 mins
3:15PM	"Mental Health"	Dr. Roger Ho	60 mins
4:15PM	Closing Remarks		

CAMASC reserves the right to make changes wherever deemed necessary.



CHINESE AMERICAN MEDICAL ASSOCIATION OF SOUTHERN CALIFORNIA

625 West College Street, Suite 209 • Los Angeles, CA 90012 Tel: (213) 572-0631 • Fax: (213) 572-0635 • Email: camasc@foundationpamc.org

"Same Diseases, Different Continents"

Part II:

Friday, April 8, 2016

Taipei Medical University United Medical Building (Front), Cheng-Pu Hall No. 250, Wuxing St., Xinyi District Taipei City, Taiwan 110

PROGRAM AGENDA

TIME	APRIL 8, 2016 TAIWAN	FACULTY	LENGTH
8:00AM	Registration		30 mins
8:30AM	Welcome & Introduction		15 mins
8:45AM	"Recognizing Geriatric Syndromes"	Dr. Yenpin Ben Kao	60 mins
9:45AM	"Palliative Care Communication"	Dr. Jeng Fong Chiou	60 mins
10:45AM	AM Break		15 mins
11:00AM	"Nasopharyngeal Carcinoma"	Dr. Jo-Ting Tsai	45 mins
11:45AM	Lunch		60 mins
12:45PM	"Non-Small Cell Lung Cancer"	Dr. Ching Tzao	60 mins
1:45PM	"Cholangiocarcinoma"	Dr. Yun Yen	45 mins
2:30PM	PM Break		15 mins
2:45PM	"Hepatocellular Carcinoma"	Dr. Ming-Shun Wu	60 mins
3:45PM	"Comparing U.S. and Taiwan: Healthcare Delivery Model & Patient Care" ** (Non-CME)	Dr. Nai-Wen Kuo Dr. Shi-Yin Wong	60 mins
4:45PM	Closing Remarks		

CAMASC reserves the right to make changes wherever deemed necessary.

** These presentations on healthcare delivery models are non-CME lectures